Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Обява Алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за Обява Алфа 166

Въпроса ми е някой ходил ли е да гледа тази 166-ца?
    http://www.cars.bg/c143616
    На снимки салона изглежда много запазен.
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Да ама не е снимал шофьорската седалка , а от там се разбира най-много дали е запазен или не и до голяма степен колко е ползвана и колата .
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Тая кола седи от 2 години на обява,не знам дали е много хубава....
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Колеги,ще използвам темата за да ви попитам на тази обява 166-та с оригален волан ли е,или според вас е сменян.Само това ме интересува.

http://www.cars.bg/c13943
        Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
          Колеги,ще използвам темата за да ви попитам на тази обява 166-та с оригален волан ли е,или според вас е сменян.Само това ме интересува.

http://www.cars.bg/c13943
          Мисля, че е оригинален. Тази обява стой от както аз си търсих кола преди 3 години. Ходих да я гледам тази, но беше мн зле. Не си спомням вече какво точно беше но тогава собственика искаше около 6500 (средната цена беше около 4 хил).

Comment

Ако годината е верна значи волана е нейния
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
              Ако годината е верна значи волана е нейния

Comment

Тоз клозет не си прави труда да го гледаш.
                5 години седи там.Глупака с още по-глупавата си жена бизнесменка започна през далечното лето Господне от заветната сума 9000 български лева.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Тоз клозет не си прави труда да го гледаш.
                  5 години седи там.Глупака с още по-глупавата си жена бизнесменка започна през далечното лето Господне от заветната сума 9000 български лева.
                  Значи виж как мисля,ако колата седи там от 5г,то има не малката вероятност километража да не е завъртян с повече от 50К км назад,понеже към този момент тя е била на 7г по 30К км средно,става към 210К км +.Излиза че грозното патенце може да се окаже лебед

Comment

Аз пък знам от опит, че ако една (италианска) кола седи някъде навън пет години без да се ползва, на практика не е нищо повече от проскубана гарга
                    ...
                    155 1,6 TS 16V `96
                    166 2,4 JTD `99
                    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                      Аз пък знам от опит, че ако една (италианска) кола седи някъде навън пет години без да се ползва, на практика не е нищо повече от проскубана гарга
                      Разбира се напълно е възможно,тя и като проскубана гарга си изглежда

Comment

Тя и тогава си беше кенеф, а продавачът - калъф. Ама тъп и упорит - още не я е разфасовал за части.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
                          Значи виж как мисля,ако колата седи там от 5г,то има не малката вероятност километража да не е завъртян с повече от 50К км назад,понеже към този момент тя е била на 7г по 30К км средно,става към 210К км +.Излиза че грозното патенце може да се окаже лебед
                          Повярвай,тук важи с пълна сила поговорката "Свинята лебед не става".
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Хаахах има и още едно добро - не може от цървул да направиш маратонка
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Също така небезизвестното 'От пръдня боя не става'
                              AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                              AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                              sigpic

Comment

Working...
                              X